U Beogradu Sajam građevinarstva od 27. do 30. aprila

Na Beogradskom sajmu će od 27. do 30 aprila biti održan 46. po redu Međunarodni sajam građevinarstva, koji će obuhvatiti najrazličitije segmente građevinske industrije, istraživanje, kao i projektovanje, izgradnju i održavanje objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

Organizatori obećavaju da će posetioci sajma građevine moći da se upoznaju sa najsavremenijim materijalima, uređajima i alatima koji se upotrebljavaju u ovoj oblasti, ali i sa najnovijim tehnologijama i materijalima koje se koriste u izolaciji od buke i vlage.

U okviru manifestacije biće predstavljene nacionalne izložbe Češke, Turske, Holandije, Indije i Austrije, a očekuje se i veći broj izlagača iz Poljske, kao i kompanija koje će se organizovano predstaviti preko privrednih komora Republike Srpske i Tuzle.

Međunarodni sajam građevinarstva prvenstveno je namenjen stručnoj publici, mada će i šira javnost biti u prilici da se na jednom mestu informiše o svim aktuelnostima u ovoj oblasti, a pre svega o izgradnji porodičnih i poslovnih objekata.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор