Počinje beogradski Sajam građevinarstva

Danas će na Beogradskom sajmu biti otvoren 45. Međunarodni sajam građevinarstva „SEEBBE 2019.“, najveća sajamska izložba tog tipa u Jugoistočnoj Evropi, koja će do 20. aprila okupiti preko 600 izlagača i više od 30.000 posetilaca.

U Beograd će pravo sa najvećih svetskih sajmova stići brojni noviteti iz oblasti građevinske industrije, pre svega nova vozila i mašine, oprema za podizanje tereta, inovativni materijali, alati i tehnika, a dolazak je najavilo 30 posto izlagača više. Kao posebna tematska celina biće prikazana izložba prirodnog kamena, a tu su i posebno značajni segmenti “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”.

Organizatori najavljuju da će, u šest hala Beogradskog sajma, ali i na otvorenom prostoru, ove godine biti prikazana kompletna ponuda iz svih oblasti građevinske industrije, uključujući i mašine za obradu metala, mini utovarivače, proizvode od perforiranog lima, mreže od istegnutog metala, panelne radijatore i galanteriju…

U ponudi će biti i softveri za AEC industriju, kao i besplatna edukacija za rad u njemu, namenjena studentima i budućim mladim inženjerima. Posetiocima će biti prezentovani i najnoviji dezeni laminantnih obloga sa 3D teksturom, visokootporne zidne obloge za eksterijer i enterijer, kvalitetna radna i zaštitna oprema, a predstaviće se i domaći dizajneri i proizvođači vrata i prozora. Sajamski popusti će se kretati od 15 do 30 posto, a u ponudi će biti i besplatna stručna pomoć pri izradi i realizaciji projekata.

Sajam će, pod sloganom “Budućnost gradimo sada”, nastaviti sa promocijom modernih informaciono-komunikacionih tehnologija, kao i nove B2B platforme (portal “Biznis tu biznis”). Reč je o unapređenom informacionom sistemu putem kojeg se kompanije mogu registrovati, kreirati poslovni profil, ponuditi robe i usluge, ali i pretražiti bazu izlagača, informisati se i onlajn zakazati sastanke sa mogućim klijentima, kupcima ili saradnicima.

Cena pojedinačne ulaznice za beogradski Sajam građevine iznosi 400 dinara, za grupe je 250 dinara, a parking po satu košta 150 dinara. Za poslovnu propusnicu, koja važi za sve dane sajma i koja podrazumeva mnoge pogodnosti, treba izdvojiti 2.000 dinara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор