Počinje Beogradski salon vina

Posetioci ovogodišnjeg Beogradskog salona vina, koji se 7. i 8. decembra zapute u hotel Hyatt Regency, biće u prilici da uživaju u specifičnim ukusima i aromama oko 450 različitih vrsta ovog pića.

Kao jedan od najznačajnijijh vinskih događaja u Srbiji, Beogradski salon vina je tokom proteklih četrnaest godina uspešno okupio sve vodeće proizvođače vina iz Srbije i regiona, kao i značajan broj poznatih evropskih vinara, prenosi „eKapija“.

U okviru pratećeg programa ovogodišnjeg Salona vina, posetioci će moći će da učestvuju i u brojnim edukativnim događajima i radionicama, na kojima će saznati nešto više o sortama grožđa, vinskim regionima, različitim tipovima i stilovima vina, trendovima u proizvodnji i na tržištu vina, kao i o različitim poslovnim filozofijama samih vinara.

Od samog svog početka Beogradski salon vina posvećuje veliku pažnju i gastronomiji, zbog čega će i ove godine biti predstavljeni proizvođači i uvoznici vrhunskih delikatesnih prehrambenih proizvoda, dok će u okviru pratećeg programa veliki broj specijalnih radionica biti posvećen kombinovanju vina i hrane, a vodiće ih najpoznatiji domaći šefovi kuhinja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор