Počinje beogradski Sajam automobila i motocikala

Pod motom „U retrovizoru“, na Beogradskom sajmu se od 22. do 31. marta po 54. put održava Međunarodni salon automobila, kao i 13. po redu Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopešn“, čiji je slogan „Vidimo puteve kojima još nismo prošli“.

Na najstarijem i najreprezentativnijem regionalnom događaju u sektoru automobilske industrije učešće je prijavilo više od 400 direktnih i indirektnih izlagača iz tridesetak zemalja, među kojima će se predstaviti i svi proizvođači, uvoznici, predstavnici i distributeri automobilskih brendova, koji posluju na našem tržištu.

Posetioci sajma imaće priliku da se upoznaju sa kompletnom ponudom svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i sa ponudom banaka, lizing kompanija i osiguravajućih kuća, koji na ovom događaju tradicionalno nude značajne popuste.

Publika će i ove godine s najvećim nestrpljenjem i znatiželjom dočekati najekskluzivniji deo beogradskog automobilskog spektakla, a to su aktuelne svetske premijere, s obzirom na to da se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava Ženevski sajam automobila, zbog čega se glavne postpremijere očekuju upravo u Beogradu.

Ekskluzivne eksponate ove godine će predvoditi megamodel Rols-Rojs „kulinan“, vodeći svetski proizvođač superluksuznih automobila. Pored toga, novitete su najavili i domaći uvoznici i distrubuteri poznatih svetskih brendova, kao što su Mercedes-Benc, BMW, Britiš motors, Honda, Tojota…

Ovogodišnji Sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopešn“ predstaviće beogradskoj publici najbogatiju ponudu motocikala svih relevantnih svetskih brendova do sada. Posetioce sajmova očekuje i izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, među kojima i izbori za „automobil godine“ u različitim kategorijama, kao i „izbori za mis s“…

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 sati, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova.
Cena pojedinačne ulaznice će biti 400 dinara, grupne 300, a grupne za učenike i studente 200, dok će porodična ulaznica za „Family Day“, namenjena roditeljima sa decom do 16 godina, koštati 800 dinara. U saopšenju Beogradskog sajma se navodi i da će parking u krugu sajma koštati 150 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор