Počela gradnja akva parka u Inđiji

made-in-germany-rs-akvapark

U Inđiji je počela izgradnja akva parka vrednog oko 40 miliona eura, a kako najavljuju lokalni mediji i gradska samouprava, biće to najveći i najsavremeniji akva park u Evropi, nalik onima u Dubaiju.

Ovaj grandiozni akva park nalaziće se odmah pored inđijskog „Fashion Park Outlet centra”, što će posetiocima omogućiti da spoje “zdravo i korisno”, odnosno odmor i šoping. Pored dobre zabave tokom cele godine, akva park će po završetku građevinskih radova, meštanima Inđije pružiti i priliku za zapošljavanje.

Prva faza radova podrazumevaće bušenje bunara za vodu na dubini od 1000 metara, kojom će se snabdevati ova mega građevina. Bušenje finansira kompanija „BlackOak Developments“, a izvođač radova, „Naftna industrija Srbije“ (NIS), obezbediće akva parku da ima sopstveno vodosnabdevanje nezavisno od gradskog vodovoda.

Otvoreni deo akva parka će se prostirati na 100.000 kvadratnih metara, dok će zatvoreni deo obuhvatiti površinu od 10.000 kvadratnih metara. Park će biti opremljen sa velikim bazenima i toboganima, ali i sa zatvorenim bazenom sa zabavnim sadržajima, kako bi posetioci i tokom zimskih meseci mogli da uživaju u vodenoj zabavi, objašnjava se na sajtu kompanije „BlackOak“ koja je, inače, vlasnik i „Fashion Park Outlet centra“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор