Na Kopaoniku počela letnja sezona

Uz brojne zabavne aktivnosti i sadržaje, preduzeća „MK Mountain Resort“ i „Skijališta Srbije“ zvanično su prošlog vikenda otvorili letnju turističku sezonu na Kopaoniku.

U zajedničkom saopštenju ovih preduzeća navodi se da će svi zabavno-rekreativni sadržaji turistima biti na raspolaganju tokom celog leta, od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 sati, a petkom, subotom i nedeljom od 9 do 16 časova.

Nakon što su na Kopaoniku protekle zime još jednom oboreni svi rekordi u posećenosti i trajanju skijaške sezone, najpopularniji planinski centar u Srbiji spreman je da i tokom letnjih meseci ugosti brojne posetioce, prenosi agencija „Tanjug“.

– Ove godine je buking za letnju sezonu počeo dosta ranije nego inače, što je siguran znak da idemo u dobrom smeru. Tržište prepoznaje korist i ponudu letnje sezone i Kopaonik će tek pokazati svoj puni potencijal kada je reč o letu. Prošle godine smo imali najbolju sezonu od osnivanja turističkog centra, zbog čega smo veliki optimisti po pitanju predstojeće sezone – izjavio je direktor MK Mountain Resorta Nikola Avram.

Po rečima direktora Javnog preduzeća Skijališta Srbije, Dejana Ćike, ovog leta će se po prvi put raditi svakog dana, upravo zbog velikog interesovanja turista zbog kojih je letnja sezona i počela dosta ranije nego prethodnih godina.

– U ovom planinskom centru je u toku izgradnja avantura parka, koji će tokom leta biti namenjen i deci i odraslima, sa brojnim zanimljivim preprekama koje predstavljaju pravu adrenalinsku atrakciju. Pored toga, gradi se i teretana na otvorenom, a u toku je i parterno uređenje centra – izvestio je Ćika.

Skijališta Srbije će i ovog leta organizovati promotivne pakete, pa će u određenim terminima svi ljubitelji planinskog biciklizma, adrenalinskih i avantura sadržaja moći da ostvare popust od 15 posto. Kako organizatori najavljuju, već od 7. jula kreće prvi promo vikend, odnosno Bike-mountain cart vikend, a nakon prvog uslediće još tri turistička promo perioda.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор