Na Kopaoniku počela letnja sezona 2018.

Juče je na Kopaoniku počela letnja sezona, tokom koje će ljubiteljima aktivnog odmora na planini biti na raspolaganju brojni sportski i zabavni sadržaji poput vožnje boba na šinama, zip lajna, tjubinga, planinarenja, planinskog biciklizma i panoramskog razgledanja žičarom.

Jedna od novina ove sezone je i veštačka ski staza koja će biti otvorena krajem jula, a za koju direktor „JP Skijališta Srbije“ Dejan Ćika kaže da je jedina takva u regionu. Za ovo leto on najavljuje piknik ture i promo vikende i očekuje još uspešniju sezonu od prethodne.

Po rečima predsednika Opštine Raška Ignjata Rakitića, opština u saradnji sa Skijalištima Srbije nastoji da raznovrsnim programima motiviše ugostitelje da posluju i tokom leta, što upotpunjuje letnju turističku ponudu, prenosi agencija „Tanjug“.

– Iz godine u godinu imamo sve više manifestacija i dešavanja koja se čine jednako zanimljivim, a od sledeće godine planiramo da leto započnemo muzičkim festivalom – rekao je Rakitić i istakao da su opština i Ministarstvo privrede završili idejni projekat vodosnabdevanja i prečišćavanja otpadnih voda u Vikend naselju na Kopaoniku, za čiju realizaciju će biti prikupljena sredstva do sledeće sezone.

Svetlana Kostić, direktorka marketinga kompanije „MK resort“, najavljuje da će do kraja avgusta njihovim gostima biti dostupni sportski sadržaji po promotivnim cenama.

– Godinama unazad smo puno ulagali u podizanje letnjih sadržaja i sada smo uspeli u tome. U našoj ponudi su promotivni letnji paketi koji uključuju niz sadržaja po cenama od 124 eura – rekla je Kostićeva i dodala da je posećenost hotela u sastavu „MK resorta“ u proseku 60 do 70 posto, dok je vikendima i do 100 posto.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор