Na Zlatiboru otvorena letnja sezona

made-in-germany-rs-planina

U planinskom centru “Tornik” na Zlatiboru letnja sezona počinje od 26. juna, a tim povodom za vikend od 26.- 28. juna ski centar Tornik za sve posetioce odobrava popust od 50 posto na sve zabavno-turističke usluge.

Za sve posetioce ove planine centar će biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17:30 časova. Pored redovnih zabavnih sadržaja na ovoj planini, ljubitelji će imati prilike da uživaju i u panormaskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnji tjubing stazom i bobom na šinama, ali i u odličnim biciklističkim rutama, saopšteno je iz JP „Skijališta Srbije“.

Pored ovog, gosti mogu da oprobaju svoje veštine i u mini golfu na terenu sa devet rupa, prilagođenom planinskom ambijentu, a oprema za ovu zabavu može se iznajmiti u samom centru. Tu je i multifunkcionalni teren za fudbal, košarku i tenis, gde je moguće organizovanje i sportskih turnira.

Razvojem i širenjem letne turističke ponude na Torniku, Skijališta Srbije pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim letnjim temperaturama u prirodi, navodi se u saopštenju.

Karte za sve zabavne sadržaje mogu se kupiti na prodajnom mestu u centru Tornika, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi, pojašnjava se u saopštenju.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор