Po 6 mil. din. za inovativna rešenja u suzbijanju epidemije

Fond za inovacionu delatnost Republike Srbije poziva mala i srednja preduzeća da konkurišu sa projektima za rešavanje problema narušenog zdravlja i dobrobiti stanovništva, izazvanih pandemijom korona virusa.

Finansijska podrška je namenjena mikro, malim i srednjim preduzećima registrovanim u Srbiji i iznosi do 6 miliona dinara po pojedinačnom projektu. Na javni poziv mogu da se jave preduzeća sa već razvijenim prototipovima, proizvodima, uslugama i tehnologijama, koji u kratkom vremenskom periodu mogu biti realizovani i dostupni za primenu.

– Ovaj poziv je u skladu sa novonastalom situacijom i merama Vlade Republike Srbije, a namenjen je rešavanju problema iz oblasti javnog zdravlja, komunikacije, detekcije i zaštite, socijalnih medija, lanaca snabdevanja, finansija i slično, ali razvoj lekova i vakcina nisu predmet ovog javnog poziva – objašnjavaju u Fondu za inovacionu delatnost.

Javni poziv će biti konstantno otvoren, a prijave će biti procenjivane po njihovom prijemu. Sve dodatne informacije o konkursu, kao i formular za prijavu, može se naći na sajtu Fonda za inovacionu delatnost: http://www.inovacionifond.rs/

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор