Konkurs nemačke ambasade za najbolja digitalna rešenja

nemacka i srpska zastava

Ambasada Nemačke u Srbiji u saradnji sa svojim partnerima organizuje konkurs Open Innovation Lab za najbolja digitalna rešenja koja će biti nagrađena u okviru nagradnog fonda od 10.000 eura, prenosi Startit.

Cilj konkursa je uključivanje tehnološke i startap zajednice u Srbiji u zajedničko kreiranje inovativnih rešenja i projekata realizovanih kroz saradnju Nemačke i Srbije u prethodnih 20 godina. Konkurs je otvoren do 10. marta, a pravo učešće imaju pojedinci i timovi koji žele da kreiraju inovativna, digitalna rešenja i projekte.

Izabrani timovi će svoja rešenja prezentovati na završnom događaju 7. aprila, nakon čega će stručni žiri odlučiti o raspodeli nagradnog fonda od 10.000 eura na najbolje timove i pojedince.

Open Innovation nemačka ambasada organizuje u saradnji sa Inicijativom za održivi rast i zapošljavanje, organizacijom GIZ i KfW bankom. Projektom je obuhvaćeno održavanje serije događaja tokom marta i aprila, a povodom dve decenije privredne saradnje Nemačke i Srbije, sa ciljem promovisanja pozitivnih rezultata i istraživanja novih, digitalnih kanala.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор