Novi Lidlov logistički centar traži više od 150 radnika

Nemačka kompanija Lidl Srbija raspisaće u ponedeljak konkurs za zapošljavanje više od 150 skladišnih radnika u novom logističkom centru koji se gradi u Lapovu, a čiji se početak rada očekuje u drugoj polovini ove godine.

Novi logistički centar služiće za dopunu snabdevanja sve veće maloprodajne mreže nemačkog trgovinskog lanca u Srbiji, a svi zainteresovani kandidati prijave mogu podneti isključivo preko sajta kompanije, formiranjem profila i popunjavanjem prijave date u rubrici karijera.lidl.rs.

Za radno mesto radnika u skladištu nije potrebno imati prethodno iskustvo, ali je poželjno, a njime su obuhvaćeni poslovi komisioniranja, slaganja i brojanja robe, kao i upravljanje električnim komisionim vozilom.

Budući da će novi radnici upotrebljavati savremena električna komisiona vozila ili električne viljuškare, kompanija je obezbedila obuku koju će ravnopravno moći da pohađaju i muškarci i žene, prenosi eKapija.

Novozaposlenima na operativnim pozicijama u logističkom centru Lapovo, Lidl će ugovorom garantovati godišnji rast zarade do navršene četvrte godine zaposlenja na istoj radnoj poziciji.

Inače, Lidl u našoj zemlji trenutno ima više od 2.800 zaposlenih.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор