Nemački IGB traži u Karlovcima 100 novih radnika

Nemačka kompanija IGB Automotive raspisuje konkurs za zapošljavanje 100 novih radnika u svojoj fabrici u Inđiji, zbog čega najavljuje održavanje novog kruga “Dana karijere” 23. oktobra u zgradi Opštine Sremki Karlovci, od 10 do 13 sati, najavljuje sajt ove vojvođanske opštine.

Svi zainteresovani za rad u fabrici IGB moći će tokom ovog svojevrsnog sajma zapošljavanja da se informišu i konkurišu za neku od ponuđenih novih radnih pozicija koje nemački investitor otvara usled proširenja proizvodnih kapaciteta inđijske fabrike. Tim povodom iz kompanije poručuju da će zbog pandemije korona virusa na događaju biti obavezno nošenje zaštitnih maski i održavanje fizičke distance od 2 metra.

Fabrika IGB Automotive jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u našoj zemlji i odličan je primer uspešnog poslovanja na lokalnom i regionalnom nivou. Preduzeće u Srbiji je osnovano 2007. godine od strane nemačke kompanije I.G.Bauerhin Gmbh, a bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće automobilskih sedišta, kablove grejača sedišta, električnih kontrolnih jedinica i ventilatora motora.

Srpska kompanija nemačkog investitora ujedno je i prva po veličini, broju zaposlenih i produkciji u okviru cele Bauerhin grupacije. Inđijska fabrika IGB trenutno zapošljava više od 1.800 radnika, a godišnja produkcija joj je na nivou od 40 miliona proizvoda namenjenih renomiranim proizvođačima automobila, kao što su Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

Iz kompanije poručuju da su njihova vrata otvorena za sve koji su uporni, vredni i imaju želju da svoje znanje, veštine i stručnost upotrebe radi ostvarenja zajedničkog cilja, a time i ličnog zadovoljstva. Kako napominju, briga o zaposlenima i članovima njihovih porodica predstavlja strateški cilj kompanije i na njemu se insistira od samog osnivanja kompanije, a tako će biti i ubuduće.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор