Lidl traži radnike za logistički centar u Novoj Pazovi

Nemački trgovinski lanac Lidl Srbija je raspisao konkurs za zapošljavanje 30 novih radnika u logističkom centru u Novoj Pazovi. U pitanju su pozicije radnika u skladištu u kom se posao obavlja uz pomoć napredne tehnologije i softvera, što u velikoj meri umanjuje fizički zahtevan deo ovog posla.

U kompaniji Lidl Srbija radi više od 2.200 ljudi, na različitim pozicijama u oblasti prodaje, logistike i sistema podrške u upravi. Kompanija veliku pažnju posvećuje obučavanju zaposlenih i stalnom obezbeđivanju prilika za razvoj i napredovanje na poslu, pri čemu se vodi računa o poštovanju principa jednakosti i uvažavanju različitosti.

– U Lidlu negujemo uverenje da su jednake prilike za sve zaposlene i poštovanje različitosti glavni elementi dugoročnog uspeha. Činjenica da više od 60% zaposlenih u našoj kompaniji čine žene pokazuje da poštujemo i taj princip. I pored redovne prakse, potpisivanjem „Principa Ujedinjenih Nacija za osnaživanje žena“ (WEPs) dodatno smo se javno obavezali na poštovanje i promovisanje jednakosti, ne samo unutar naše kompanije, već i tamo gde imamo uticaj na poslovanje u skladu sa istim standardima – izjavila je direktorka ljudskih resursa Ivana Marković.

Lidlov logistički centar u Novoj Pazovi predstavlja radno mesto sa optimizovanim procesima i savremenom tehnologijom za rad, poput „pick-by-voice“ upravljanja komisioniranjem, što obavljanje svakodnevnih poslova čini jednostavnijim. Svim zaposlenima u kompaniji, bez obzira na poziciju, na raspolaganju su privatno zdravstveno osiguranje, plaćen svaki minut rada, konkurentne zarade, mogućnosti za obuke i razvoj, kao i organizovan prevoza do posla sa više lokacija iz Beograda i okoline.

– Posebno me motiviše to što nas rukovodioci podstiču da učimo i time pozitivno utiču na naš razvoj. Napredovala sam nakon samo godinu dana na poziciji skladišnog radnika i sada sam administrator na pripremi robe. Lako i lepo je raditi u modernom okruženju i sa kolegama uvek spremnim da jedni drugima budu podrška i oslonac – kaže Zorica Lončarević koja već nekoliko godina radi u ovom logističkom centru.

Iz kompanije poručuju da nastavljaju sa širenjem svoje mreže prodavnica, ali i sa drugim investicijama. Nedavno je postavljen kamen temeljac za drugi po redu logistički centar u Lapovu, investicije od oko 70 miliona eura, u kom će, prema najavama biti posla za čak 250 novih radnika.

Sve aktuelne informacije o karijernom putu u kompaniji Lidl Srbija i konkursima za nova radna mesta mogu se naći na sajtu: https://karijera.lidl.rs/.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор