Nemačka kozmetika na beogradskom sajmu za žene

made-in-germany-rs-kozmetika-maska-lice

Na četvrtom po redu beogradskom Sajmu za žene „Lady fair“, koji će tokom predstojećeg vikenda, 12. i 13. septembra, biti održan na platou ispred šoping centra „Ušće“, oko 50 izlagača će predstaviti svoje proizvode za dame, od kozmetike, nakita, napitaka i hrane, do knjiga, časopisa, filmova i muzike.

Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su puno iznenađenja za sve posetiteljke koje će na ovoj manifestaciji imati priliku da uživaju u raznovrsnom edukativno-zabavnom programu. U „Ženskom kutku“ planirano je druženje sa stručnim licima iz raznih oblasti kao što su pravilna ishrana i nega savremene žene, a biće organizovane i nagradne igre i druženja sa poznatim ličnostima. Dame će se upoznati sa jesenjim trendovima u kozmetici, a moći će i da isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Među brojnim izlagačima naći će se i kompanija „Keprom“, članica istoimene poslovne grupacije, koja će se predstaviti sa proizvodima u kategorijama kozmetika i dodaci ishrani. Keprom će pripadnice lepšeg pola upoznati sa proizvodima iz portfolia nemačkog brenda „Kräuterhof „, kao što su dobro poznati konjski balsam, proizvodi za borbu protiv celulita, ali i razni drugi popularni proizvodi iz bogate palete poznatog nemačkog proizvođača, saopšteno je iz ove kompanije.

Ovaj sajam biće dobra prilika da posetiteljke nešto više saznaju i o vitaminskim i mineralnim proizvodima „simply you“ i „olimp labs“, koji će im pomoći da održe dobro zdravlje i jak imunitet, kao i da se upoznaju sa proizvodom „ramslin, biljne kapi sremuša“, jedinstvenim takvim na našem tržištu, napravljenim od svežih listova sremuša, jedne od najlekovitijih biljaka na planeti, napominju organizatori.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор