Nelt i Dachser dostavljaju hranu iz cele Evrope

Zahvaljujući saradnji kompanije „Nelt“ sa nemačkom kompanijom „Dachser“ omogućena je nedeljna isporuka prehrambenih proizvoda iz cele Evrope u Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kao regionalni lider u oblasti distribucije, logistike i trade marketinga, Nelt je uspostavio saradnju sa nemačkim Dachserom, jednim od globalnih lidera specijalizovanim za logistiku hrane, kako bi se preko Nelt logističkih i distributivnih kanala obezbedila dostava hrane iz Evrope u region Balkana na nedeljnom nivou.

Ovim potezom Nelt je postao jedan od 13 partnera Evropske mreže zbirnog drumskog transporta hrane (The European Food Network), na čijem je čelu nemački Dachser koji pokriva 34 zemlje Evrope i raspolaže sa oko 10.500 kamiona hladnjača i oko 1,74 miliona kvadratnih metara prostora za skladištenje hrane, prenosi „eKapija“.

– Uključivanje Nelta u evropske i globalne tokove logistike i distribucije, još jedna je potvrda da naše usluge u potpunosti odgovaraju visokim i zahtevnim međunarodnim standardima naših principala. Ovo partnerstvo predstavlja korak dalje u razvoju poslovanja naše kompanije, a za milione potrošača u regionu Balkana značiće bržu i direktnu dostavu prehrambenih proizvoda sa svih evropskih tržišta – rekao je Ivan Milićević, Nelt LSP menadžer operacija i razvoja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор