Na beogradskom Beerfestu više od 120 koncerata

Ovogodišnje izdanje tradicionalnog, 17. po redu, beogradskog Bir festa (Beer fest) neće početi danas, kako je prvobitno bilo najavljeno, već sutra, u četvrtak 15. avgusta, javlja Darko Glavaš, gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

On je objasnio da je početak ovogodišnjeg Bir festa pomeren za jedan dan unapred, jer je za danas najavljeno loše vreme i oluja zbog koje postoji rizik da bi se nekome od brojnih posetilaca festivala moglo desiti nešto neželjeno i loše. On je objasnio za Tanjug da će se program festivala od četvrtka odvijati regularno, a da će program od srede biti prebačen za ponedeljak, 19. avgust.

Inače, kako je najavljeno na nedavno održanoj konferenciji za štampu, ovogodišnji Bir fest će tokom pet dana trajanja počastiti ljubitelje rok muzike i piva sa više od 120 besplatnih koncerata u okviru kojih će nastupiti čuveni gitarista sastava “The Smiths” Džoni Mar, Dejan Cukić, Kerber, Yu grupa, Električni orgazam, Ortodoks kelts, Manjifiko, Bilja Krstić, Atomsko sklonište, Bombaj štampa, Van Gog i mnogi drugi.

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović je ovom prilikom istakao da turistička sezona u Beogradu traje cele godine, zbog čega je srpska prestonica već dobro poznata kao destinacija idealna za kratke gradske odmore (City break), u koje se odlično uklapa i dolazak na Bir fest.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор