Kopaonik i ovog leta pun zabavnih programa

made-in-germany-rs-kopaonik-pancicev-vrh

Ovogodišnja letnja sezona na Kopaoniku počela je 26. juna, a zabavni i adrenalinski programi u ovom turističkom centru biće organizovani svakog četvrtka, petka subote i nedelje u periodu od 10 do 17 sati tokom celog leta, spremni za sve one koji se odluče da leto provedu na ovoj prelepoj planini, prenosi agencija „Tanjug“.

Kako saopštavaju „Skijališta Srbije“, i ove sezone na Kopaoniku su za ljubitelje planinskog odmora organizovane brojne aktivnosti, pa će posetioci moći da uživaju u šetnjama, panoramskoj vožnji žičarom „Pančić“, u vožnji bicikala po specijalno određenim rutama, ali i u raznim drugim vidovima zabave.

Od ove sezone u ponudi je i nova staza za vožnju specijalnim „downhill“ vozilima, „mountain cart“, koja kreće od Pančićevog vrha, preko staza Krst, do doline sportova, duga 1500 metara. Za sve mališane, ali i one starije koji vole dodatnu dozu adrenalina, u ovom planinskom centru tokom leta radiće i bob na šinama, „zip lajn“ i „tjubing“ staza.

Karte za sve turističke programe na Kopaoniku mogu se kupiti na prodajnom mestu kod boba na šinama, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu i da iznajme bicikle i „mountain cart“. Cena vožnje bobom za odrasle je 400 dinara, dok je za decu 280, a letnjim cenovnikom predviđeni su i brojni paketi i pogodnosti, o kojima se svi zainteresovani mogu detaljnije informisati preko sajta www.skijalistasrbije.rs.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор