Nemački „Motoo“ od ovog leta u Srbiji

made-in-germany-rs-motoo-logo

Prvi servisni centar nemačke auto kompanije „Motoo“ počeće sa radom u Srbiji tokom ovog leta, a ugovor o franšizi već je potpisalo 14 domaćih servisa, prenosi „B92“.

– Tržište Srbije jedno je od onih koje je pogodno za širenje naše franšize i verujem da će od širenja Moto servisnog koncepta koristi imati i njegovi članovi i naša kompanija, ali i da ćemo zajedno dati doprinos povećanju bezbednosti na putevima u zemlji – istakao je Philipp Hess, vlasnik kompanije „HANS HESS AUTOTEILE GmbH“ i dodao da u Srbiji postoji određeni broj autoservisa koji ispunjavaju uslove kompanije, ali da postoji i veliki broj onih koji će „visok nivo pružanja usluga dostići prilično brzo“.

Marko Stefanović, menadžer „Motoo“ servisnog koncepta u Srbiji objasnio je da je potrebno da se svim franšizerima obezbedi neophodna podrška, kako bi se kvalitet usluga doveo na evropski nivo.

„Motoo“ auto servis čiji je vlasnik nemačka kompanija „Hans Hess“ organizovano je udruženje nezavisnih radionica, auto servisa i auto centara. U Nemačkoj, ova kompanija okuplja više od 180 servisa i 58 manjih kompanija.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор