Nemački „Motoo Auto Servis“ osvaja srpsko tržište

made-in-germany-rs-motoo-logo

Nemački franšizni sistem za servisiranje automobila „Motoo Auto Servis“ širom Srbije uspešno nastavlja umrežavanje nezavisnih autoservisa.

Ovaj servisni koncept započeo je svoje poslovanje na tržištu Srbije prošle godine, a sada pod ovim brendom posluje već 28 domaćih servisera. Menadžer Motoo servisnog koncepta, Marko Stefanović, za sledeću godinu najavljuje još bolju promociju i efikasnije širenje.

– Tokom ove godine franšiznom sistemu Motoo mesečno je pristupao jedan do dva servisa automobila. Trenutno pregovaramo sa još nekoliko kandidata i izvesno je da će se broj članova do kraja godine još povećati – kaže Stefanović, a prenosi „Franchising“.

Vlasnik Motoo franšize, nemačka firma „Hans Hess“, i njen nosilac za srpsko tržište, preduzeće „Delmax“, procenjuju da bi za tržište Srbije bilo optimalno 80 franšizera. Pored tehnološko-organizacionih kriterijuma, veoma je važno da servisi koji pristupaju ovoj mreži poseduju i visok kvalitet u radu i dobru reputaciju kod svojih klijenata.

– Auto-servisi dugoročnu korist pristupanja „Motoo“ konceptu pre svega vide u boljoj prepoznatljivosti na tržištu. Sve više servisera je svesno brojnih prednosti koje sa sobom nosi pripadnost nekoj većoj mreži. Između ostalog, veoma značajnim ocenjuju pristup tehničkoj podršci i softverskim rešenjima koja im pružamo, kao i mogućnosti pohađanja velikog broja stručnih obuka od kojih su neke i besplatne – kaže Stefanović.

Po njegovim rečima, i cela naredna godina će biti u znaku širenja franšizne mreže sa ciljem da se dostigne brojka od 50 primalaca.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор