Konkurs za biznis inkubator „ICT Hub“

made-in-germany-rs-ict-hub

Konkurs traje do 16. septembra 2014. godine i otvoren je za sve punoletne građane Srbije koji imaju ideju iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija i želju da tu ideju realizuju kroz spostveni biznis, saopšteno je iz agencije „DNA Communications“.

Za uspešnu prijavu potrebno je poslati više detalja o projektu u okviru eseja i CV osobe koja se prijavljuje, a za više informacija o tome šta ovaj inkubator nudi i načinu prijave može se naći na web adresi www.icthub.rs.

Kako je navedeno u saopštenju, od niza mogućnosti koje nudi biznis inkubator za informacione i komunikacione tehnologije, „ICT Hub“, treba pomenuti najsavremeniju „cloud computing“ platformu za razvoj i testiranje, uz punu tehničku podršku, biznis treninge i savetovanja, edukacije o strateškom menadžmentu, tehnikama promocije, marketinga i prodaje, administrativnu pomoć, kao i mogućnost da se na jednom mestu budući privrednici upoznaju, razmene iskustva, sklope partnerstva, pokrenu zajedničke projekte i stvore nove poslovne prilike.

„ICT Hub“ je kreiran je po ugledu na uspešne evropske projekte, sa ciljem da onima koji tek prave prve korake u svetu biznisa omogući brz prelazak iz start-up faze u fazu rasta. Nalazi se u okviru Naučno-tehnološkog parka (NTP) Zvezdara u Beogradu i cilj mu je da podrži one koji žele da pokrenu sopstveni IT biznis.

Projekat „ICT Hub“ realizuju „DNA Communications“ i „Orion Telekom“ u saradnji sa USAID projektom. Partneri na ovom poslu su i Srpska asocijacija menadžera (SAM) i Serbian Private Equity Association (SPEA).

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор