Henkel i DIS pomažu porodilištu u Čačku

Kompanije “Henkel Srbija” i “DIS” donirale su Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom Opšte bolnice u Čačku komplete posteljina, pakete za porodilje, sredstva za higijenu i deterdžente.

Ovaj poklon predstavlja nastavak humanitarne akcije pod nazivom “Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!”, a namenjen je budućim mamama i njihovim bebama, kako bi im se obezbedili što bolji uslovi i nega tokom boravka u porodilištu.

V.d direktora Opšte bolnice Čačak dr Radoslav Milošević zahvalio se kompanijama Henkel Srbija i DIS na brizi i dobroj nameri da poklone čačanskom porodilištu posteljinu i pakete neophodne hemije i vlažnih maramica.

– Henkel Srbija sa velikim zadovoljstvom učestvuje u ovoj akciji čija je osnovna ideja stvaranje boljih uslova u porodilištima širom Srbije i podrška budućim mamama. Do sada smo u saradnji sa DIS-om, obezbedili 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i dve tone deterdženta za veš za četiri porodilišta – objasnila je Dragana Marković iz kompanije Henkel Srbija i najavila da će, nakon Smederevske Palanke, Kruševca i Čačka, naredna donacija biti uručena porodilištu u Nišu.

Miroslav Maslovarić iz DIS-a je istakao da kompanija želi da doprinese boljoj nezi beba od prvog dana i poručio da će i u budućnosti nastaviti da sprovode ovakve humanitarne akcije, prenosi “eKapija”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор