Hemofarm proširio ponudu svojih proizvoda

Nemačka kompanija Hemofarm iz Vršca, koja posluje u okviru Štada grupacije, preuzela je distribuciju i prodaju proizvoda široke potrošnje kompanije Sanofi, čime je proširila svoju ponudu za pacijente i potrošače u našoj zemlji.

U saopštenju kompanije se navodi da Hemofarm od ovog meseca prometuje za srpsko tržište poznate proizvode kompanije Sanofi, kao što su buscopan, bisolvon, ešentiale forte i dulcolax. U okviru sporazuma o distribuciji zdravstvenih proizvoda široke potrošnje u 20 evropskih zemalja, Štada i Hemofarm će učiniti dostupnim sedam brendova i u okviru njih 11 proizvoda francuske kompanije Sanofi.

Štada i Sanofi su polovinom godine zaključile sporazum za 20 evropskih zemalja, među kojima je i Srbija, na osnovu kog će Štada biti nadležna za distribuciju i prometovanje oko 50 Sanofijevih brendova poput proizvoda za ublažavanje kašlja i prehlade, protiv alergija, za ublažavanje bolova, za bolji rad organa za varenje, dodataka ishrani itd.

Prema rečima Ronalda Zeligera, generalnog direktora Hemofarma, kompanija svakodnevno potvrđuje koliko je važan partner pacijentima i potrošačima u Srbiji, kao i celom zdravstvenom sistemu, jer konstantno širi asortiman proizvoda, ulaže u njegovo osavremenjivanje i trudi se da na svaku bolest i tegobu odgovori adekvatnim lekom i preventivom.

– Naš široki portfolio lekova i medicinskih sredstava predstavlja odgovor struke i nauke savremenim farmaceutskim rešenjima za brojne bolesti i tegobe pacijenata. Dodavanjem novih brendova kao što su bisolvon, buscopan i dulcolax, Hemofarm potvrđuje koliko je pouzdan partner lekarima, farmaceutima, pacijentima i potrošačima širom zemlje, jer nudi moderna rešenja za različite zdravstvene probleme ljudi – poručio je Zeliger.

Sa ovim poslovnim potezom Hemofarm na samom početku ovogodišnje zimske sezone proširuje svoj postojeći portfolio brendova za kašalj, prehladu, alergije i respiratorne bolesti, kao i za kategoriju digestivnog zdravlja, navedeno je u saopštenju.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор