„Gebruder Weiss“ nagrađen u Hamburgu

made-in-germany-rs-gebruder-weiss

Na skupu akcionara mreže transportnih i logističkih preduzeća,“System Alliance Europe“, održanom u Hamburgu, austrijskoj kompaniji „Gebruder Weiss“ uručena je nagrada „Partner godine“.

Kako je istaknuto tom prilikom „Filijala kompanije Gebruder Weiss u Eslingenu (Nemačka) može da se nazove „Inovatorom godine“. Kriterijumi za ovakvu procenu bili su zasnovani delimično na količini poslate ADR robe, a delimično na proceni tri kvaliteta u poslovanju. Ipak, najviše pažnje bilo je poklonjeno ocenjivanju baze podataka nagrađene kompanije o opasnoj robi.

U kategoriji „Kvalitet“, koju System Alliance Europe dodeljuje na osnovu veličine filijale, nagradu su dobile kompanije „Honold International“ GmbH & Co. KG iz Noj-Ulma i „Streck Transport AG“ iz Melina (Švajcarska).

Kompanija „Gebruder Weiss“ u Hrvatskoj je dobitnik nagrade u kategoriji „Poboljšanje godine“, a kriterijumi za ovo priznanje bili su zasnovani na mesečnoj količini transportovane robe i statistici kvaliteta.

U Srbiji je kompanija „Gebruder Weiss“ prva među provajderima transportnih i logističkih usluga dobila rešenje ovlašćenog privrednog subjekta (OPS), čime joj je potvrđen status pouzdanog partnera u uvozu i izvozu robe.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор