“Gebruder Weiss” nagrađen u Hamburgu

made-in-germany-rs-gebruder-weiss

Na skupu akcionara mreže transportnih i logističkih preduzeća,”System Alliance Europe”, održanom u Hamburgu, austrijskoj kompaniji “Gebruder Weiss” uručena je nagrada “Partner godine”.

Kako je istaknuto tom prilikom „Filijala kompanije Gebruder Weiss u Eslingenu (Nemačka) može da se nazove “Inovatorom godine”. Kriterijumi za ovakvu procenu bili su zasnovani delimično na količini poslate ADR robe, a delimično na proceni tri kvaliteta u poslovanju. Ipak, najviše pažnje bilo je poklonjeno ocenjivanju baze podataka nagrađene kompanije o opasnoj robi.

U kategoriji “Kvalitet”, koju System Alliance Europe dodeljuje na osnovu veličine filijale, nagradu su dobile kompanije “Honold International” GmbH & Co. KG iz Noj-Ulma i “Streck Transport AG” iz Melina (Švajcarska).

Kompanija “Gebruder Weiss” u Hrvatskoj je dobitnik nagrade u kategoriji “Poboljšanje godine”, a kriterijumi za ovo priznanje bili su zasnovani na mesečnoj količini transportovane robe i statistici kvaliteta.

U Srbiji je kompanija „Gebruder Weiss“ prva među provajderima transportnih i logističkih usluga dobila rešenje ovlašćenog privrednog subjekta (OPS), čime joj je potvrđen status pouzdanog partnera u uvozu i izvozu robe.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор