Novi logistički centar „cargo-partnera“ u Hamburgu

U „VGP Parku“, udaljenom 20 km od Hamburga, međunarodna kompanija „cargo-partner“ će početkom oktobra otvoriti svoj novi logistički centar površine 4.900 kvadratnih metara sa 12.000 paletnih mesta i 600 kvadrata pik zone za odvajanje sitnih artikala.

VGP Park Hamburg se nalazi na strateški važnoj deonici autoputa A1 koji od Hamburga vodi do Bremena. Ova lokacija pruža velike uštede u odnosu na „Luku Hamburg“ ili centar grada, a sve glavne saobraćajne veze su lako dostupne: A1 do Bremena, A7 do Hanovera, A24 do Berlina, kao i A21 i A22, koji vode ka Travemundu i Rostocku, prenosi „eKapija“.

Kompanija cargo-partner u Nemačkoj raspolaže sa pet kancelarija koje se nalaze u Minhenu, Frankfurtu, Štutgartu, Diseldorfu i Hamburgu. Novi logistički centar u Hamburgu klijentima će ponuditi široku lepezu usluga, uključujući i odvajanje robe po nalogu klijenata – komisioniranje, navode u kompaniji i dodaju da je fokus trenutno na proširenju logističkih kapaciteta širom sveta.

Shodno potrebama klijenta koji se bavi proizvodnjom elektronike u Šangaju, cargo-partner je u oktobru prošle godine otvorio carinsko skladište koje se prostire na 3.700 kvadrata, u januaru je otvoren logistički centar površine 14.000 kvadrata za auto proizvođača u Klarskvilu u SAD, dok je u svom sedištu u Beču kompanija 1. juna započela izgradnja ekološko održivog logističkog centra sa inovativnom strukturom, dodaje se u saopštenju cargo-partnera.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор