SAP predstavio novi program za IoT

Pod imenom “SAP Leonardo”, kompanija SAP je predstavila novi program za Internet of Things (IoT), koji će korisnicima pomoći u povezivanju pametnih uređaja sa ljudima i procesima.

IoT portfolio kombinuje prilagođavanje aplikacija, Big Data aplikacije i rešenja za povezivanje. Primenjuje se za povezivanje proizvoda, sredstava i infrastrukture sa voznim parkom, tržištima i ljudima, čime se obezbeđuju bolji poslovni rezultati. Kompanija SAP je nedavno najavila da će do 2021. godine investirati u IoT 2 miliona eura.

– Prelazak sa ideje na realizaciju je ono što je bitno za nove poslovne procese. SAP Leonardo povezuje „stvari“ sa poslovnim procesima koji su proaktivni i odvijaju se u realnom vremenu, kao i sa ljudima koji mogu da efikasnije upravljaju sve pametnijim i automatizovanijim sistemima – objašnjava Tanja Rakert, izvršna potpredsednica sektora za Digitalne proizvode i IoT kompanije SAP, prenosi “eKapija”.

Sa SAP HANA Cloud platformom, SAP Leonardo omogućava pametne IoT aplikacije, poslovne servise za razvoj, tehničke servise za procesiranje ogromnih baza podataka i procese između pametnih uređaja, navodi se u saopštenju kompanije.

Kompanija SAP je najavila da će u julu organizovati u Frankfurtu prvi globalni SAP Leonardo događaj, na kome će se okupiti korisnici, partneri i IoT stručnjaci, kada će biti predstavljene najnovije poslovne strategije i IoT inovacije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор