„Audi“ ponovo sponzor FK „Partizan“

made-in-germany-rs-audi-logo

Srpski Fudbalski klub „Partizan“ i jedan od vodećih svetskih proizvođača automobila “Audi” potpisali su sponzorski ugovor na dve godine.

Generalni direktor Miloš Vazura potpisao je ugovor u ime „crno-belih“, dok je u ime “Audija” to uradio Slobodan Pešić, direktor preduzeća „Porše Ada Beograd“. U Klubu sportista na stadionu Partizana svečanosti je prisustvovala i direktorka makrketinga ovog fudbalskog kluba Snežana Filipović, koja je podsetila na sjajne rezultate crno-belih prilikom ranije saradnje sa automobilskim gigantom.

– Ako pogledamo u ne tako davnu prošlost, kada je FK Partizan sarađivao sa kompanijom “Audi”, onda slobodno možemo reći da će naše zajedničko poslovanje i partnerstvo u narednim godinama biti više nego uspešno, ne samo na domaćem, već i na evropskom nivou – rekla je Filipović, a prenosi “n1info“.

Direktor Vazura istakao je tom prilikom da je “Audi” sponzor i partner mnogim velikim fudbalskim klubovima, kao i partner u različitim svetskim sportskim dešavanjima.

– Veliko mi je zadovoljstvo da FK Partizan ima ovakvog partnera u svom sponzorskom pulu i da smo već sada počeli da razmišljamo o različitim aktivnostima, kojima će se, nadamo se, FK Partizan i “Audi” baviti tokom trajanja lige Evrope ili Lige šampiona – najavio je Vazura.

U ime kompanije i marke “Audi”, direktor Pešić je iskazao zadovoljstvo zbog obnove saradnje sa Partizanom, fudbalskim timom koji je u poslednjih osam godina osvojio sedam titula šampiona Srbije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор