Sponzorstvo za Atletski savez, a Golf za Kolašinca

made-in-germany-rs-porsche-logo

Atletski savez Srbije potpisao je sa preduzećem „Porše Srbija i Crna Gora“ kao predstavnikom kompanije „Folksvagen“, aneks ugovora o sponzorstvu, čime je obeležen nastavak i proširenje odlične saradnje dva partnera.

U Folksvagenovom salonu prodajno-servisnog centra „Porsche Beograd Sever“, ugovor su u ime kluba potpisali generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković i naš vrhunski atletičar Asmir Kolašinac, dok je u ime Folksvagena ugovor potpisao direktor preduzeća „Volkswagen putnička vozila“ Milan Lazić, prenosi „Auto blog“.

Ugovor o sponzorstvu potpisan je prvi put pre dve godine, a ovoga puta kompanija Folksvagen želi da podrži i srpskog reprezentativca u bacanju kugle Asmira Kolašinca, državnog rekordera u svojoj disciplini u dvorani, a koji je već na prvom takmičenju u sezoni ostvario normu za Olimpijske igre u Riju 2016. godine.

Folksvagen će Kolašincu dati na korišćenje vozilo marke Golf, kao malu pomoć na putu ka osvajanju novih rekorda. U saopštenje preduzeća „Porsche SCG“ dodaje se da ovim činom kompanija nastoji da podrži sport u Srbiji i doprinese motivaciji u donošenju dobrih rezultata kojih će zasigurno biti još mnogo.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор