EPS traži 163 visokoobrazovanih stručnjaka

Kompanija „Elektroprivreda Srbije“ je objavila konkurs za zapošljavanje 163 visokoobrazovanih stručnjaka različitih profila, koji će biti angažovani širom Srbije, što je u skladu sa preporukama MMF-a da se što više podigne procenat visokoobrazovanih radnika u toj kompaniji.

Konkurs za prijem novih radnika je otvoren do do 19. septembra, a odnosi se na inženjere mašinske, elektro, rudarske, građevinske, geodetske, geološke i tehnološke struke, informatičare, pravnike, ekonomiste i psihologe, najavljuje v.d. direktora EPS-a Milorad Grčić, a prenosi agencija „Tanjug“.

– Želimo da podmladimo kadar u EPS-u, a da istovremeno popunimo mesta sa kojih su stručni ljudi u prethodnom periodu otišli u penziju. EPS je u prethodnih nekoliko godina napustilo skoro 3.000 ljudi, a najveći broj njih je ostvario pravo na penziju – rekao je Grčić i dodao da će se radni odnos zasnivati na određeno vreme do dve godine.

EPS je oglasio slobodna radna mesta na više različitih lokacija širom Srbije, a najviše ih je u Lazarevcu (51) i Kostolcu (38). U Beogradu se traži 25 stručnjaka, u Obrenovcu 18, u Surdulici i Negotinu po 5, u Novoj Varoši i Kladovu po 4, u Pirotu 3, po 2 u Čačku, Malom Zvorniku i Bajinoj Bašti, dok se u u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu i Novom Sadu traži po jedan stručnjak.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор