Električna „buba“ na ulicama Pariza

Posle samo nekoliko dana od najave kompanije Volkswagen da ulazi u partnerstvo sa producentima novog animiranog filma, na ulicama Pariza je snimljena prava električna „buba“, javlja Index.

Naime, u novom filmu „Miraculous: Ladybug & Cat Noir“ glavni „glumac“ na četiri točka je električna verzija legendarne „bube“, koja predvodi stilizovanu ID porodicu električnih Folksvagenovih modela.

Nemački proizvođač motornih vozila naziva ovaj automobil „konceptom električne bube“, ali zapravo ništa ne otkriva da li se radi zaista samo o konceptu koji je propremljen za promociju predstojećeg animiranog filma ili je u pitanju nešto više.

A to više je očigledno, jer je jasno da ovo nije samo digitalni, odnosno animirani model proslavljenog automobila, s obzirom na to da je viđen na pariskoj promociji filmske franšize „Miraculous“.

Očekivano, automobil je izazvao veliko interesovanje i podstakao je brojne foto i video sadržaje na društvenim mrežama, uz sve glasnije apele upućene nemačkom proizvođaču da počne sa proizvodnjom jednog takvog modela koji bi nastavio tradiciju dugu više od 80 godina.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор