„Deutz Fahr“poljoprivredne mašine na lizing bez kamate

made-in-germany-rs-deutz-fahr

Povodom 82. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu kompanije „Intesa Leasing“ i „Agrostadt“ pripremile su specijalnu ponudu koja se odnosi na kupovinu poljoprivredne mehanizacije iz programa „Deutz Fahr“ na lizing bez kamate.

Kako je navedeno u zajedničkom saopštenju ovih kompanija, specijalna sajamska ponuda namenjena je svim zainteresovanim nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, pri čemu se maksimalan iznos lizinga za nabavku poljoprivredenih mašina iz programa „Deutz Fahr“ kreće do nivoa kreditne sposobnosti klijenta.

Lizing uslugu kompanija „Intesa Leasing“ odobrava uz rok otplate do 60 meseci, nominalnu kamatnu stopu od 0% i jednokratnu naknadu za obradu zahteva u iznosu od 0,5 procenata od ukupne vrednosti lizinga. Takođe, sredstva se plasiraju uz učešće od 0 do 52 procenta od iznosa lizinga, a vraćaju kroz mesečne, kvartalne i polugodišnje anuitete, u zavisnosti od potreba korisnika, prenosi „eKapija“.

„Intesa Leasing“, kao jedna od najuspešnijih lizing kompanija u finansiranju poljoprivredne mehanizacije i sistema za navodnjavanje, ovim proizvodom nastavlja da nudi modele finansiranja prilagođene specifičnim potrebama klijenata iz oblasti agrara, navodi se u saopštenju.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор