„NBG Leasing“ pouzdan Dajmlerov partner

Mercedes_SLS

Potpisivanjem poslovnog dogovora (Master Cooperation Agreement) sa nemačkim „Daimler Financial Services AG“ i zastupnikom „Mercedes Benz-a“ u Srbiji, firmom „Star Import“, domaća kompanija „NBG Leasing“ nastavlja uspešnu saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačem automobila.

– Ugovor nam mnogo znači, ne samo što je potvrda uspešne saradnje koja traje već 10 godina, nego i što potvrđuje da je NBG Leasing siguran i pouzdan partner velikim brendovima i kompanijama kao što je Merceds Benz, ali ujedno i našim klijentima kojima nudimo vrhunske proizvode i vrhunsku uslugu – kaže Silvana Tričković, generalna direktorka kompanije NBG Leasing, a prenosi „eKapija“.

„NBG Leasing je pouzdana, fleksibilna i efikasna lizing kuća koja nudi finansiranje automobila, mašina i opreme poznatih kompanija, dok na zahteve klijenata odgovara u najkraćem mogućem roku primenjujući poseban pristup i specijalnu pažnju za svakog klijenta“, kaže se u saopštenju ove kompanije.

Kako navode, portfolio NBG Leasing-a vredi preko 50 miliona eura. Od konkurencije na tržištu kompanija se izdvaja svojom stabilnošću i profitabilnošću. Njena fleksibilnost se ogleda u saradnji sa velikim brojem različitih klijenata, a efikasnost u brzini i kvalitetu realizacije svih zahteva klijenata.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор