DB Schenker na vrhu u pružanju 3PL logističkih usluga

made-in-germany-rs-db-schenker

Po oceni vodeće svetske kompanije za istraživanja i savetovanja „Gartner Inc“, lider u pružanju 3PL logističkih usluga u 2016. godini je nemačka kompanija „DB Schenker“.

„Na osnovu analize „Magičnog kvadranta za globalne pružaoce 3PL logističkih usluga u celom svetu“, DB Schenker je pozicioniran na najvišem mestu po sposobnosti izvršenja zadataka u kvadrantu lidera“, navodi Gartner Inc u svojoj analizi istraživanja i tržišta, koju kasnije koriste hiljade kompanija i vladinih agencija u celom svetu.

– Verujemo da naša liderska pozicija duž ose sposobnosti izvršavanja zadataka u kvadrantu lidera potvrđuje naš napredak i napore da postanemo vodeći svetski pružalac prvoklasnih logističkih usluga i pokazuje našu sposobnost da klijentima obezbedimo dodatne koristi. Ne samo putem najboljih visokokvalitetnih usluga već i putem proaktivnog identifikovanja i implementacije prilagođenih inovativnih rešenja u našem logističkom poslovanju – objašnjava Tom Schmitt, član Upravnog odbora za ugovornu logistiku u kompaniji DB Schenker.

Po rečima direktora za informacione i digitalne tehnologije ove kompanije, Markusa Sontheimera, poziciju lidera na polju inovacija DB Schenker duguje odličnoj saradnji sa klijentima i naučnim institutima.

– Zajedno ubrzavamo digitalnu transformaciju logističkih procesa i radimo na inovativnim rešenjima koja nas pripremaju da se suočimo sa konkurencijom u budućnosti. Naš pokretač je obezbeđivanje dodatnih vrednosti i koristi za klijenta – ističe Sontheimer, a prenosi „eKapija“.

DB Schenker je divizija nemačkih železnica zadužena za logističke aktivnosti. Kompanija se sastoji od Železnice DB Schenker i Logističkih poslovnih jedinica DB Schenker. Po zaradi i performansama, Logistički sektor DB-a je drugi transportno-logistički provajder u svetu.

Sa 64.000 radnika i prihodom od 14.86 milijardi eura, DB Schenker Logistics vodeća je svetska kompanija u oblasti industije, koja obuhvata drumski transport u Evropi, vazdušni i pomorski transport u svetu, složen sistem logističkih rešenja i globalni lanac nabavke iz jednog izvora. Specijalisti u logistici su takođe vodeći u oblasti automoto industije, industije robe široke potrošnje i industije visoke tehnologije, kao i u oblasti špedicije vezane za sajmove i posebne transpote i usluge za vodeće sportske događaje, podseća „made-in-germany .

Ugovorna logistika DB Schenker je prisutna u svim segmentima tržišta, sa svojom mrežom u 56 zemalja i 667 logističkih centara i logističkim kapacitetima koji obuhvataju 7,7 miliona kvadratnih metara. Po rečima njenih menadžera, razvoj više različitih strategija za unapređenje pružanja usluga 3PL logistike osigurava održivi rast i razvoj ove kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор