Hanoverski Sajam intralogistike “CeMAT 2016”

made-in-germany-rs-sajam-hanover

Ovogodišnji Međunarodni sajam intralogistike “CeMAT 2016”, koji se u nemačkom gradu Hanoveru održava na svake dve godine, okupiće od 31. maja do 3. juna više od 1.000 izlagača iz celog sveta i oko 50.000 posetilaca.

Hanoverska privredna izložba ove godine će tematski biti usmerena na digitalizaciju i automatizaciju, odnosno na najnovija IT Smart rešenja za lance snabdevanja. “CeMAT 2016” će istaći ključnu ulogu logistike u poslovanju, koja je danas sve više digitalizovana i svrstana u red bitnih elemenata industrijskog vrednosnog lanca.

– Uticaj industrijske 4.0 tehnologije na logistiku biće sveobuhvatna tema CeMAT 2016 sajma. Uskoro će svi delovi transportnog sistema i materijali kojima se rukuje biti inteligentni, a to će veoma povećati fleksibilnost logističkih procesa i mogućnost kompanija da kontrolišu i upravljaju njima. Digitalizacija će poboljšati performanse logističkih kompanija prema svim ključnim faktorima uspeha – objašnjava Andreas Gruchow, član upravnog odbora “Deutsche Messe”, na predpremijeri CeMAT sajma u Hanoveru.

Na ovom sajmu publici iz svih krajeva sveta će po prvi put biti prikazana rešenja koja će oblikovati budućnost intralogistike, odnosno svih aktuelnih informacija o novitetima logističke tehnologije, u koje se ubrajaju polu i potpuno automatizovana skladišna rešenja, novi teretni sistemi, roboti i ultra moderni IT sistemi.

Organizatori hanoverskog sajma intralogistike su opredelili i novi, poseban programski prostor posvećen najnovijim aplikacijama i softverima za logistiku, jer softveri danas zauzimaju veoma bitno mesto na tržištu intralogistike.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор