Commerzbank opet nagradila Vojvođansku banku

made-in-germany-rs-commerzbank-logo

Vodeća međunarodna bankarska i finansijska institucija, Commerzbank sa sedištem u Frankfurtu, ponovo je proglasila Vojvođansku banku za najbolju u oblasti realizacije komercijalnih plaćanja i finansijskih transfera.

Nagradu “STP” (straight-through-processing) Komercbanka dodeljuje za izuzetan kvalitet u radu, visoke standarde i veliku efikasnost u realizaciji komercijalnih plaćanja i finansijskih transfera, javlja “eKapija”.

– Ovo prestižno priznanje, koje dobijamo već četvrtu godinu za redom, potvrda je naših zalaganja da klijentima uvek pružimo visok kvalitet usluga. Izuzetno smo počastvovani što je Commerzbank, vodeća međunarodna banka, prepoznala i nagradila efikasnost našeg poslovanja, što nas motiviše da i dalje nastavimo da unapređujemo standarde svih naših usluga – izjavio je član Izvršnog odbora Vojvođanske banke Ksenofon Damaskos.

Komercbanka je jedna od najvažnijih i najuglednijih finansijskih institucija u Evropi, koja već tradicionalno nagrađuje svoje najbolje saradnike na internacionalnom nivou STP nagradom za izuzetne rezultate u oblasti izvršenja platnih transakcija u dolarima i eurima.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор