Beskamatni krediti za energetsku efikasnost!

made-in-germany-rs-bank

Beskamatni potrošački krediti za energetsku efikasnost “Kredit Agrikol banke” (Credit Agricole) indeksirani u eurima, namenjeni su finansiranju kupovine namenskih uređaja, opreme i radova za ostvarenje značajnih ušteda primarne energije u domovima uz pomoć najnovijih tehnologija.

Potrošački krediti u maksimalnom iznosu do 10.000 eura sa rokom otplate od 6 do 60 meseci, mogu se koristiti za kupovinu i ugradnju energetski efikasnih PVC prozora i vrata, termoizolacionih materijala, najnovijih sistema za grejanje i hlađenje putem toplotnih pumpi, kotlova za grejanje i slično, navodi se u saopštenju banke, prenosi agencija “Tanjug”.

Za dobijanje ovog kredita potrebno je učešće od minimum 30 procenata, a dug banci se može delimično ili potpuno otplatiti u bilo kom trenutku, jer banka ne naplaćuje ni administrativne troškove, niti troškove prevremene otplate kredita.

Prema ovakvoj računici, ukoliko ukupni troškovi radova za postizanje energetske efikasnosti iznose, na primer, 3.000 eura, uz obezbeđeno učešće od 1.000 eura, klijent će tokom naredne dve godine mesečno otplaćivati po 83,33 eura.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор