Agencija za privatizaciju prodaje 11 firmi

made-in-germany-rs-pare-kofer.jpg

Objavljeni su pozivi Agencije za privatizaciju za javna nadmetanja radi prodaje kapitala devet preduzeća koja su u postupku privatizacije, kao i za prodaju još dve imovinske celine.

U ponudi je imovina preduzeća: „Tehnohemija“ a.d. Beograd, „Bratstvo jedinstvo“ Neuzina, „Seme Tamiš“ Pančevo, „Vojvodina“ Starčevo, „Omoljica“ a.d. Pančevo, „7. juli“ Sirig, „Elektroporcelan“ Aranđelovac, „PTT Delovi“ a.d. Novi Pazar i AD „Budimka“ Požega. Uz to su raspisana i dva javna poziva za prodaju dve imovinske celine društvenog preduzeća „21. oktobar“ Kragujevac, odnosno imovina na „Matičnoj lokaciji“i u „Toponici“.

Agencija je u dnevnom listu „Politika“ i na svom sajtu, uz 9 javnih poziva, objavila i da sva zainteresovana lica svoje prijave za učešće u licitacijama mogu podneti najkasnije do 20. jula 2015. godine. Otvaranje Glavnog koverta i koverte sa oznakom „Podaci o ponuđaču“ biće održano 22. jula u prostorijama Agencije na 3. spratu, na adresi: Terazije 23, 11000 Beograd.

Što se tiče prodaje prve od dve imovinske celine DP „21. oktobar“, Kragujevac, zainteresovana lica svoje prijave za učešće mogu podneti najkasnije do 22. jula 2015. godine. Otvaranje Glavnog koverta i koverte sa oznakom „Podaci o ponuđaču“ zakazano za 24. jul u prostorijama Agencije,a otvaranje koverta sa oznakom „Ponuda“ biće održano 5. avgusta 2015.Za prodaju druge imovinske celine ove kompanije prijave se podnose najkasnije do 22. jula, dok je otvaranje Glavnog koverta i koverte sa oznakom: „Podaci o ponuđaču“ zakazano za 24. jul u prostorijama Agencije.Otvaranje koverta sa oznakom „Ponuda“ biće održano 5.avgusta.

Detaljne informacije i tekstovi Javnih poziva mogu se naći na sajtu Agencije za privatizaciju, www.priv.rs.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор