AD “Aleksa Šantić” na prodaju za 8 miliona eura

made-in-germany-rs-pare-gomila

Objavljen je javni poziv Agencije za privatizaciju Srbije za prodaju poljoprivrednog preduzeća “Aleksa Šantić” iz istoimenog banatskog mesta.

Kako se navodi u oglasu, na prodaju je poljoprivredno zemljište sa pratećim objektima u svojini AD “Aleksa Šantić”, ukupne površine 699 hektara i 52 ara, po početnoj ceni od 7,94 miliona eura, što predstavlja tržišnu vrednost procenjenu još 31. decembra 2013. godine.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za javno nadmetanje objavljen je na sajtu Agencije za privatizaciju, kao i u dnevnom listu “Politika”, a pravo učešća imaju sva domaća fizička i pravna lica. Depozit za učešće u nadmetanju u iznosu od 794.189 eura može se uplatiti u gotovom novcu ili polaganjem prvoklasne bankarske garancije. Prijave se mogu podneti Agenciji za privatizaciju, najkasnije do 8. aprila ove godine, do 12.00 sati, na adresu Terazije 23, Beograd.

Otvaranje “glavnog koverta” i koverte sa podacima o ponuđaču biće održano 8. aprila u prostorijama Agencije za privatizaciju u u 13.00, dok će koverte sa oznakom “Ponuda” biti otvarane 20. aprila u 11.00 sati, samo ukoliko Komisija odobri prijavu za učešće.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор