Umesto „Kike“ prodaju nastavlja „Emeceta“

made-in-germany-rs-emeceta

Brend „Kika“ u Srbiji više ne postoji, jer ga je nasledio brend „Emeceta“, koji bi zvanično trebalo da počne sa radom do kraja juna ove godine.

– Asortiman će biti proširen i obuhvataće belu tehniku, multimedije i veliki izbor tehnike za domaćinstvo. Što se tiče nameštaja i dekoracije, sve ostaje apsolutno isto, samo sa savremenijim dizajnom i mnogo pristupačnijim cenama – objašnjava Aleksandar Pavićević, operativni direktor „Emmezeta Srbija“ i najavljuje da bi celokupan asortiman trebalo da bude jeftiniji od 15-20 posto u odnosu na cene koje je nudila „Kika“.

Po njegovim rečima, vlasnička struktura kompanije ostala je potpuno ista, jer „Kika“ i „Emeceta“ imaju istog vlasnika, a to je nemačko-južnoafrička „Štajnhof“ korporacija. Kako dodaje, kompanija razmišlja o širenju i intenzivno traga za novim lokacijama u Srbiji.

– Renoviranje objekta koštalo je oko 1,5 miliona eura, pri čemu će biti zadržani svi radnici „Kike“, ali i uposleno još 40 novih ljudi. Uporedo sa ovim renoviranjem radimo i na pronalaženju novih lokacija za otvaranje još prodajnih objekata – navodi Pavićević.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор