Zaječar dobija moderne saobraćajnice

made-in-germany-rs-autoput-nocu

„Završavamo radove i na ulazu u Zaječar iz pravca Beograda, gde će biti postavljena i moderna led rasveta. Zbog ovoga što radimo mnogo smo puta bili osporavani, a sve izgrađeno ostaće budućim generacijama građana Zaječara“, istakao je gradonačelnik Saša Mirković.

Svi radovi na glavnim saobraćajnicama u Zaječaru biće gotovi do kraja oktobra i početka novembra. Jedan deo ulice 7. septembra već je presvučen kvalitetnim asfaltom, pa ostaje još da se završi drugi deo ove saobraćajnice do ulice Svetozara Markovića, prenosi „Telegraf.rs“.

– Radovi napreduju po planu i biće gotovi do 6. septembra, kada smo i planirali da otvorimo ovaj deo ulice i kružni tok. Nakon završetka kružnog toka, radovi će biti nastavljeni u drugom delu ulice Nikole Pašića, a istim ovim tempom krenuće radovi i od nadvožnjaka do naselja „Dva brata“. Biće urađena i Čupićeva ulica do ulice 29. novembra – priča gradonačelnik Zaječara Saša Mirković tokom obilaska radova u centru grada, na kružnom toku i u ulici Nikole Pašića.

Do meseca novembra trebalo bi da bude urađen i ulaz u grad iz pravca Knjaževca. Planirano je da se urede i trotoari kod starog groblja, a obnovljena će biti i ulica Miloša Obilića. Radovima je obuhvažena i zamena vodovodne mreže u ulici 7. septembra, nakon čega će biti obnovljen i kružni tok u Hajduk Veljkovoj ulici, na kome će takođe biti postavljena led rasveta.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор