Vaučeri za dijasporu za stomatološke usluge u Srbiji i BiH

U cilju promocije oralne higijene, preventive i oralnog zdravlja, platforma „Tourist Medical“, koja posluje u okviru „Sharebico grupe“, dodeljuje vaučere u vrednosti do 100 eura za stomatološke usluge u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Vaučeri su namenjeni i za dijasporu, ali i za loklano stanovništvo. Minimalna vrednost jednog vaučera iznosi 2.000, a maksimalna 12.000 dinara, zavisno od tipa intervencije. Pored vaučera, svi koji se prijave moći će da dobiju i besplatne preglede i savete od strane najbolje ocenjenih stomatologa u Srbiji i regionu.

Primera radi, i sa vaučerom od 2.000 dinara često se može besplatno obaviti manja intervencija, plombiranje ili vađenje zuba, bez ikakvih obaveza za dodatnim radovima, a može se iskoristiti i maksimalna vrednost vaučera u slučaju veće intervencije. Potrebno je samo uneti u prijavu kontakt podatke (Viber ili WhatsApp broj), i idealnu lokaciju ordinacije, na osnovu čega se korisniku dodeljuje vaučer za najbolje ocenjene ordinacije u blizini navedene lokacije u Srbiji, BiH i regionu.

Inače, ranije su već bili dodeljivani vaučeri do 5.000 dinara, međutim za one najveće intervencije koje uključuju implantate, protetiku, Hollywood Smile, sada se dodeljuju vaučeri od 12.000 dinara. Iz Sharebico grupe mole korisnike vaučera da nakon pregleda i intervencije ocene stomatologa kod koga su bili, kako bi najbolje ocenjeni lekari još više došli do izražaja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор