U Srbiji sve traženije nemačke tapete Rasch

Tapete su od pre nekoliko godina ponovo popularne u Srbiji, prvenstveno jer su lake za postavljanje i imaju mnoštvo dezena i motiva koji transformišu zidne površine, a posebno interesovanje vlada za nemačkim tapetama Rasch, čiji je ekskluzivni distibuter beogradska kompanija Tamban.

Od jednobojnih modela, klasičnih pruga, baroknih šara i cigli koje nikada ne izlaze iz mode, preko onih šljaštećih, ili sa dezenom šuma i prašuma, pa sve do geometrijskih i onih apstraktnih koje su trenutno veliki hit u svetu, tzbor tapeta zavisi samo od ukusa kupca.

Kompanija Tamban svoj prodajni asortiman tržištu nudi na četiri prodajna mesta u Beogradu, a njihova distributivna mreža obuhvata i maloprodajne objekte na celoj teritoriji Srbije, prenosi eKapija.

– U drugim gradovima smo prisutni preko privatnih radnji, salona, enterijerskih kuća, knjižara, farbara, pa sve do većih prodajnih mesta kao što su Galerija Podova, Forma Ideale ili Four M salon – kažu u Tambanu i dodaju da već dve godine zaredom tapete izlažu i na sajmovima nameštaja, turizma i građevine.

Kako kažu, tapete koje uvoze prate trendove na tržištu, a želja im je da ispune očekivanja svih svojih mušterija sa kvalitetnim proizovdima po pristupačnim cenama za naše tržište.

– Naše najprodavanije tapete su imitacija cigle i kamena, imitacija molerskih radova na zidu, na primer spatulata, a takođe su veoma popularne i tražene tapete sa prugama. Kako mi uvozimo tapete iz Nemačke, tako naša konkurencija distribuira tapete iz Italije, Engleske, Belgije, tako da nismo jedini, a i uvek je dobro kad nas ima više. Mi smo mlad tim, takmičarskog duha, pa što se nas tiče što više konkurencije to i bolje – poručuju iz kompanije Tamban.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор