Trening centar MTU u Vazduhoplovnoj akademiji Beograd

U prostorijama Vazduhoplovne akademije Beograd, prošle sedmice je potpisan Memorandum o razumevanju između te visokoobrazovne institucije i nemačke kompanije MTU Maintenance Serbia.

Ovaj sporazum će predstavljati osnovu za učvršćivanje saradnje između škole i nemačkog investitora na implementaciji programa obuke za Regionalni Chellenge Fond, podržan od strane Nemačke razvojne banke (KfW), saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Tom prilikom, pomoćnica ministra prosvete za dualno obrazovanje Gabrijela Grujić je održala sastanak Komisije za praćenje procesa formiranja trening centra Vazduhoplovne akademije Beograd i plana realizacije školovanja za potrebe nemačke kompanije MTU.

Direktoru kompanije MTU Maintenance Serbia, Rajneru Bekeru, i njegovim saradnicima, na sastanku je predstavljen novi studijski program po dualnom modelu obrazovanja iz oblasti vazduhoplovnog mašinstva, kao novi korak u razvoju uspešne saradnje između škole, kompanije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор