Tokom „Egzita“ jutarnji voz Novi Sad-Beograd

made-in-germany-rs-exit

Tokom trajanja muzičkog festivala „Exit“ u Novom Sadu, „Železnice Srbije“ su uvele vanredni voz koji će od danas do 13. jula saobraćati na relaciji Novi Sad-Beograd.

Po rečima Dimitrija Milutinovića, direktora sektora za prevoz putnika „Železnica Srbije“, voz će svakodnevno polaziti iz Novog Sada u ranim jutarnjim satima, odnosno u 4.15, a do Beograda će se zaustavljati na stanicama u Batajnici i Novom Beogradu.

– Godinama unazad evidentno je da nam nedostaje jedna vozna linija na relaciji Novi Sad-Beograd tokom trajanja Egzit festivala pa smo ove godine odlučuli da uvedemo vanrednu liniju i tako omogućimo što većem broju Beograđana da po završetku svakog festivalskog dana mogu istog jutra da se vrate svojim kućama – objasnio je Milutinović i precizirao da će voz po redu vožnje stizati u Beograd u 6.10 časova, prenosi agencija „Tanjug“.

Iz Beograda za Novi Sad i obratno, svakodnevno saobraća 15 vozova i to devet lokalnih, četiri međunarodna i dva daljinska voza. Milutinović je takođe naglasio da će Železnice Srbije zbog Egzita pratiti tokove putnika do i od Novog Sada i ukoliko se pokaže potreba, a u skladu sa raspoloživim kapacitetima, pojačaće redovne vozove.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор