Tehnološki akcelerator „StartLabs“

made-in-germany-rs-startlabs

Prvi tehnološki akcelerator u Srbiji „StartLabs“, organozovao je juče u prostorijama beogradskog Centra za promociju nauke, sedmo po redu okupljanje preduzetnika na temu: „Preduzetnički izazovi i kako započeti sopstveni biznis“.

Tom prilikom okupljenim preduzetnicima obratio se Jan Žirard, preduzetnik iz Minhena prenoseći im svoja iskustva u realizaciji nekoliko uspešnih ideja i privatnih poslova, prenosi „personalmag.rs“.

Jan je još kao vrlo mlad, osnovao svoju kompaniju, nakon čega i svoje firme u Kini, Njujorku i Berlinu. Svoja poslovna iskustva iz oblasti investiranja opisao je u knjizi „The perfectly executed startup“, a autor je i knjiga: „Confessions of an Entrepreneur“, „Rethinking the now“ i „Lean Sales“.

Na „StartLabs“ akceleratoru on je govorio o svom putu do uspešnog preduzetnika, ali i o društvenim mrežama, marketingu, pronalasku i validiranju potencijalnih kupaca.

Okupljeni su imali priliku da ga pitaju o svemu što ih je interesovalo iz oblasti tehnološkog preduzetništva, kao i o strateškom i marketinškom pozicioniranju sopstvenog biznisa na tržištu.
Učešće na ovom skupu bilo je besplatno za sve koji koriste „startap“ kredit, kao i za sve druge zainteresovane da saznaju na koji se način može pokrenuti sopstveni biznis.

Svakoga meseca „StartLabs“ okuplja članove startap zajednice u Srbiji, sa ciljem da se preduzetnici međusobno upoznaju i razmene svoja iskustva i savete o upuštanju u izazove započinjanja privatnog biznisa.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор