Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju 2014.

made-in-germany-rs-tehnicke-inovacije

U toku je prijavljivanje učesnika na deseto Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji. Rok za prijavu je 10. jun 2014.

Takmičare očekuju novčane nagrade, besplatna edukacija kroz treninge (četiri dvodnevna i jedan jednodnevni trening) i konsalting medijska promocija tokom i nakon takmičenja. Početni nagradni fond iznosi 5.000.000 dinara, najavili su organizatori.

Cilj takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju je podrška kompanijama i pojedincima (potencijalnim preduzetnicima) koji su spremni i sposobni da sopstvene ideje i inovacije iznesu na tržište. Takmičenje će početi obukama zakazanim za 20. jun, a završiće se velikim finalom, koje će biti održano u poslednjoj nedelji decembra, uz direktan prenos na drugom programu Radio televizije Srbije (RTS).

Pravo učešća imaju isključivo timovi sa najmanje tri člana. Na takmičenju mogu učestvovati svi stanovnici Srbije, nezavisno od godina starosti, pola ili obrazovanja. Inovacije mogu obuhvatati različite kategorije – od inovativnih rešenja za plasman jednostavnih proizvoda, koji se već vekovima prave na ovim prostorima, pa do visokih tehnologija. Prijavljivanje takmičara organizovano je kao i prethodnih godina, putem internet adrese www.inovacija.org, najkasnije do 10. juna ove godine.

Organizator ovog takmičenja je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a pomoć u realizaciji pružaju Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, Privredna komora Srbije, Zavod za intelektualnu svojinu i RTS.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор