Sve o seoskom turizmu u jednoj brošuri

Na upravo završenom Sajmu turizma u Beogradu, Turistička organizacija Srbije (TOS) je predstavila katalog sa više od 200 seoskih turističkih domaćinstava iz cele zemlje.

Kako je objasnila Ljiljana Čerović iz TOS-a, ova brošura zaokružuje turističku ponudu Srbije, uz već postojeće brošure o ponudama sela Srbije. Ona je najavila da će katalog seoskih turističkih domaćinstava vrlo brzo biti dostupan i na sajtu TOS-a.

– Turistička organizacija već dugo godina radi na promociji seoskog turizma u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i udruženjima. Uvek smo imali brošure i ukazivali na značaj seoskog turizma, ali je uvek nešto i nedostajalo. Ovim katalogom smo popunili taj nedostatak. U njemu su sve potrebne informacije, od toga kako stići do domaćinstva, šta imaju u ponudi, postoji li kakav dodatni sadržaj, do informacija o turističkim lokacijama u okolini tih domaćinstava, koje se ujedno mogu posetiti – rekla je Čerović, a prenosi agencija „Tanjug“.

Ona je navela da katalog promoviše seoska domaćinstva iz Vojvodine, Centralne i Istočne Srbije, sa ukupno više od 900 kategorisanih ležaja, a neka od tih domaćinstava uključena su i u akciju promovisanja turističke ponude Srbije kroz subvencionisanje odmora preko vaučera.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор