Stomatološke inovacije stižu iz Nemačke

Nemačka kompanija „Bredent“ stomatolozima u Srbiji od nedavno nudi nove materijale za konstrukcije definitivnih zubnih nadoknada (BioHPP), a sada najavljuje da će do kraja godine na ovdašnje tržište doneti i kratke implante.

Na upravo završenom beogradskom Sajmu medicine i stomatologije kompanija je predstavila svoje novitete, ali i akreditovane kurseve iz hirurgije i protetike sa hands-on treningom, koje je po prvi put održala 20. i 21. oktobra na Stomatološkom fakultetu. Ove kurseve Bredent će i ubuduće organizovati periodično, dva puta godišnje.

Više od 40 godina Bredent se bavi proizvodnjom i prodajom materijala za zubnu tehniku i stomatologiju. Implante, regenerativni materijal i materijal za zubnu tehniku prodaju i preko svog zastupništva u Beogradu, još od 2012. godine.

– Bredent je osnovan 1974. godine kao porodična kompanija, a na srpskom tržištu poslujemo kroz veleprodaju i maloprodaju već šestu godinu. Ovde zastupamo sve što naša matična firma proizvodi, odnosno više od 10.000 artikala, a naši materijali obezbeđuju postizanje i održavanje visokog kvaliteta isplativih estetskih restauracija – objašnjava direktorka predstavništva kompanije Bredent za Srbiju Igda Markov, a prenosi „eKapija“.

Ona je istakla da Bredent u svojoj branši predstavlja sinonim za inovacije, zbog čega uspešno sarađuju sa stomatološkim ordinacijama i drugim veleprodajama, ali i sa fakultetima u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici koji koriste njihove implante i materijale za zubnu protetiku.

– Konkurencija na tržištu Srbije je veoma oštra, s obzirom na to da se radi o relativno maloj zemlji. Strane kompanije su zbog toga zainteresovane za učešće, ali ne i za neka veća ulaganja. Ipak, zadovoljni smo dosadašnjim poslovanjem i činjenicom da od početka rada u Srbiji beležimo stalan rast prometa i broja klijenata – dodaje Igda Markov.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор