Skladištenje robe na nemački način

made-in-germany-rs-skladiste-regal

U beogradskom hotelu „Falkensteiner“ nemačka kompanija „InTeSe“ 22. maja će organizovati poslovno stručni skup „Retrospektiva 2015“, posvećen poslovanju u oblasti skladištenja robe.

Kompanija InTeSe lider je u opremanju skladišnih prostora u regionu jugoistočne Evrope (SEE) i partner je čuvenog nemačkog proizvođača regalnih sistema „Meta Regalbau“, prenosi „eKapija“.

Ove nemačke kompanije na skupu će predstaviti svoj način rada i poslovanja u regionu SEE, kao i savremene standarde i najnovije trendove u oblasti skladištenja robe, kao jednoj od osnovnih za postizanje ekonomičnosti poslovanja trgovinskih i proizvodnih kompanija, navodi se u saopštenju kompanije InTeSe.

Posetioci „Retrospektive 2015“ imaće jedinstvenu priliku da saznaju više o projektovanju, primeni i održavanju skladišne opreme, aktuelnoj problematici i zakonskim obavezama iz oblasti standardizacije i bezbednosti u skladištima u skladu sa standardom SRPS EN 15635.
Učesnici ovog poslovno-stručnog skupa imaće priliku da razmene mišljenja i čuju druga iskustva o ovoj problematici, a tom prilikom će biti predstavljen i referentni projekat „Delhaize Serbia – opremanje distributivnog centra u Staroj Pazovi“.

Na skupu će govoriti Joso Bijelić i Borislav Blanuša iz kompanije InTeSe, Hans Jurgen Korth iz kompanije Meta Regalbau, Marko Mastikosa iz kompanije Delhaize Serbia i prof. dr Milosav Georgijević, sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Za sve zainteresovane prisustvo i učešće na poslovno-stručnom skupu je besplatno.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор