Šesti AHK multikongres Serbian Visions ove godine onlajn

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) će od 1. do 5 februara organizovati šesti po redu multikongres Serbian Visions, koji će ove godine biti održan u onlajn formatu, javlja eKapija.

Kako se navodi u saopštenju AHK, Serbian Visions će, u cilju jačanja uloge civilnog društva u zemlji i stvaranja povoljnijeg privrednog ambijenta, na svojoj platformi ove godine okupiti nevladine i humanitarne organizacije, kao i privredna udruženja i asocijacije.

„Ovogodišnji multikogres će obuhvatiti širok spektar tema: ljudska prava, ekonomiju, EU integracije, bezbednost, inovacije, obrazovanje, kulturu i zaštitu životne sredine, ali i druge segmente koji čine viziju za bolju budućnost Srbije. One će biti predstavljene kroz 30 događaja koorganizatora multikogresa“, navodi se u saopštenju AHK.

Učešće na ovogodišnjem multikogresu Nemačko-srpske privredne komore je besplatno, ali je potrebno da se učesnici prethodno prijave. Svi detalji programa, kao i obrasci mejlova za prijavljivanje mogu se naći na sajtu https://www.serbian-visions.rs.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор