Nemačka i srpska komora organizuju “Serbian visions”

serbian-visions-logo

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije (PKS) organizuju 26. i 27. novembra drugi po redu multikongres “Serbian Visions”, u “Radisson Blu Old Mill” Hotelu u Beogradu.

Tokom dvodnevnog kongresa, u diskusijama, forumima, radionicama, prezentacijama i filmskim projekcijama učestvovaće 60 različitih nevladinih i drugih organizacija, koje će pokušati da dođu do rešenja kako da civilni sektor bude angažovaniji, privreda efikasnija a ukupni razvoj Srbije brži.

Učesnici će razgovarati i o ljudskim pravima, ekonomiji, obrazovanju, kulturi, zdravlju, zaštiti životne sredine, evropskim integracijama, bezbednosti, inovacijama i drugim temama koje čine viziju bolje Srbije, prenosi “Kurir.

Predstavnici nevladinih organizacija, instituta, institucija, univerziteta, stručnih asocijacija, udruženja i privrednika predstaviće na ovom kongresu svoje ideje, programe, aktivnosti, kao i mogućnosti da svojom odgovornošću, poslovanjem i edukacijom doprinesu boljitku celokupne zajednice.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije (PKS) pozivaju građane da posete ovu manifestaciju i aktivno se uključe u sve segmente reforme društva i privrede. Ulaz za građane je besplatan i nije potrebno prijavljivanje za pojedinačne događaje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор